Bejárati ajtó beépítése

A bejárati ajtó beépítése két okból történhet. A legtöbb esetben az épülethez tartozó bejárati ajtó rossz állapota, elavultsága vagy pedig előnytelen külseje vezet az bejárati ajtó cseréjéhez. Ilyenkor a régi szerkezet helyére egy új nyílászáró kerül beszerelésre. A bejárati ajtó beépítése másik okból is történhet, ilyenkor egy újonnan épült épület előre kialakított falnyílásába kerül beépítésre a kiválasztott nyílászáró.

A bejárati ajtó beépítése új épületbe

Az épületen található falnyílás új épületek esetében általában szabvány méretű nyílászárókra van kialakítva, de ez nincs kőbe vésve. Ebben az esetben a szabvány mérettel rendelkező bejárati ajtó mellett lehetőségünk van egyedi méretű és kialakítású nyílászáró beépítésére is. Ennek méreteit egy helyszíni felmérésen rögzítik, gyártásuk pedig a felvett méretek alapján történik majd.

Bontással járó bejárati ajtó csere

A bontással járó ajtó beépítés során a rögzített méretek alapján kerül legyártásra a kívánt bejárati ajtó, majd a gyártást követően kiszállításra kerül, majd megkezdődhet az ajtó cseréje. Ennek a műveletnek az első lépése a régi szerkezet kibontása. A bontást követően a falnyílásból eltávolításra kerül a bontási törmelék valamint a por, ezt követően megkezdődhet az új bejárati ajtó beépítése.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.