Fa beltéri ajtó kiválasztása

A fa beltéri ajtó használatával otthonunk belső tereit választhatjuk el egymástól, valamint ezen keresztül juthatunk egyik helységből a másikba. A többi nyílászáró típussal ellentétben nem töltenek be sem védelmi, sem pedig hőszigetelési szerepeket, így az előnyös külső és az egyszerű használat kerül előtérbe.

fa beltéri ajtó

fa beltéri ajtó

Fa beltéri ajtók típusai

A beltéri ajtók számos kivitellel és típussal rendelkeznek, így bármelyik helységhez megtalálhatjuk a nekünk tetsző nyílászárót. Igény szerint különböző típusú üveggel ellátott ajtókat is választhatunk, melyek még szebb látványt nyújtanak, ám fürdőszoba esetében nem mindegyik előnyös.

A fa beltéri ajtók legnagyobb részét a hagyományosan nyíló ajtók teszik ki, melyből egy, valamint kétszárnyú kivitel is létezik. A tolóajtók helytakarékosságuk mellett praktikus és elegáns megoldást nyújtanak számunkra.

A fal előtt futó tolóajtók a legtöbb falnyílás esetében felhasználhatóak. A fal belsejében futó tolóajtó a falnyílás előkészítését igényli, ám cserébe mindkét oldalán szabadon rendezhetjük be a helységet.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.